Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Björkissele, draglina och cykel – Livet med dobermann

Björkissele, draglina och cykel

I dag skulle husse ut och springa och ta en av hundarna med sig. Jag bestämde mig direkt för att följa med på cykel med den andra (är fortfarande förkyld och vill inte springa).

Lina sprang med husse och Iris fick springa i drag i björkissele och draglina framför cykeln.

Eftersom Iris skulle dra i närmare 9 km fick hon inte gasa hur mycket som helst, vi höll samma tempo som Lina och husse den största delen av rundan.

Jag fick bromsa en hel del för att få det att funka kan jag berätta, så fort Iris kände att jag släppte på bromsen började hon direkt öka takten och galoppera men jag lät henne bara göra det kortare sträckor.

Grusvägarna här omkring är i alla fall jättebra att cykla på. Filmade lite med min iPhone.

Visst springer Lina fint bredvid husse? Båda våra vovvar springer så där precis vid benet och vet att de inte får dra i kopplet, jätteduktiga är de! Fast Lina är duktigast faktiskt, hon håller sig ofta ett halv steg bakom också. Hur lätt som helst att springa med henne.

Typ 13 sekunder in i filmen ser man hur Lina tittar åt vänster mot huset/häcken som är där. Det är två schäfrar som bor där och står i sin hundgård och skäller. Både Iris och Lina var tysta, det tyckte jag var bra!

6 svar på ”Björkissele, draglina och cykel”

  1. Vilken underbar miljö och fina vägar, här har vi mycket skön skog, men vi saknar de där fina grusvägarna.
    Duktiga Lina att springa så där fint, har ni varit stenhårda på att de ska hålla sig vid sidan när ni springer, eller har det fallit sig naturligt för dom? Mina vill ju ligga i drag- mode, vilket blir för jobbigt för mig.

    1. Stenhårda när vi springer att de ska springa vid sidan! Särskilt Magnus är galet konsekvent med det.

      Jag får ont i knät om de drar när man springer så nu känns det väldigt lätt för mig också att vara konsekvent med det!

  2. Hej!
    Måste börja med att säga fina hundar och fin sida =)
    Men min riktiga fråga är, vilken färg har du på björkisselen?
    Vill gärna ha en lika fin rosa men på björkis sida kan man välja på tre olika rosa färger.

    / Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *