Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Årets första hopp! – Livet med dobermann

Årets första hopp!

I dag åkte jag till klubben och tog med mig båda djuren. Första gången i år…

Väl där lämnade vi Iris i bilen och så gick jag och Lina och tränade lite själva. Det pågick någon liten schäfervalpträff och tre sötnosar sprang omkring och lekte på planen. Bra störning för Lina! Vi gjorde några hopp-sitt-hopp och några inkallningar.

Efter det gick vi och hämtade lilla yrvädret också. Iris fick träna på fjärren, fritt följ och hoppet. Det sistnämnda har vi ju inte tränat sedan i december förra året men det gick rätt bra tycker jag.

Jag tränade framför speglarna och jag filmade samtidigt. Tyvärr låg mobilen lite tokigt när den skulle filma så det var mest min överkropp och ingen Iris som fastnade men hoppetfilmen fastande vi båda på.

Självutvärderande att lägga ut belöningen vid sidan av hindret när man övar hopp-sitt-hopp men det löste sig ju också till slut!

4 svar på ”Årets första hopp!”

    1. Nu när hon börjar kunna det där med att hoppa över och fatta vad vi pysslar med så är det dags att få till ett snabbare sättande. Kanske något att ta tag i nästa vecka?! :-D

  1. Jag skulle så gärna vilja ha en doberman! Har aldrig haft hund och dem är ju inte för nybörjare.

    Jag vill träna och tävla tror du (och ni andra som skriver här) att det är möjligt fast jag inte haft hund innan? Vad ska jag ha för ras om jag inte får en doberman? Jag bor i lägenhet.

    1. Om jag säger så här; Lina är min första hund och henne köpte jag när jag bodde i lägenhet. Så allt går bara man är beredd att gå kurs och börja röra på sig och träna med hunden! :yes:

      Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *