Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lille dobermannkillen på besök! – Livet med dobermann

Lille dobermannkillen på besök!

I dag har vi fått besök av en liten kille. Han kom hem till vår trädgård och provsatt gräsmattan lite.

Han kollade vad Lina gjorde, hon kändes lite stor först men sen var hon rätt skoj ändå tanten…

Han låg på gräsmattan i solen och chillade och höll koll på vad Lina och Iris gjorde.

Han tyckte att Iris alla bollar och leksaker som låg ute på tomten var skojiga. Iris var ovanligt snäll och delade med sig av allt utom det hon kände för att ha just då.

Han kände sig som hemma och drack ur skålen som plötsligt såg gigantisk ut och hittade ett ben som han kunde knapra lite på.

Han tog time out och slocknade som ett litet ljus på altanen.

Han var mycket roligare att blogga om än den katastroftävling som Iris och jag gjorde i dag! Den får jag berätta mer om i morgon istället.

14 svar på ”Lille dobermannkillen på besök!”

    1. Han var så söt! Han var cool, nyfiken och glad. Satte sig ofta ner på rumpan som för att tänka lite en stund innan han skuttade vidare.

    1. Han snubblade lite på sina tassar och han jagade sin svans, den verkade vara i vägen vid något tillfälle… :inlove:

  1. Neeej! Inte får man visa såna bilder när jag e beebis sjuk… (:inlove:)

    Han är såå söt, jag skulle kunna ha huset fullt av sådana. Åtminståne en eftermiddag… (:laugh:)

    1. Jag som inte är valpsjuk alls är nu valpsjuk jag med… Särskilt nu när Iris visat upp lite mognad den senaste tiden och var snäll mot den lille.

      Du får åka och våldsgästa någon kennel som har valpar! :-D

    1. Jättegullig Linda!

      Men du kan slopa delen med ”spännande” över tävlingen, den var bara katta-kratta-strof…. :roll:

  2. Åhmeen! Så fiiin :) Hade in en liten Dobbis på jobbet idag, hon hade kommit långväga och var endast 8 och en halv vecka gammal. HUR söt som helst, jag dog!

      1. Det var det ;) lilla damen har ju fått flytta hit där mamsen bor och allt, dock inte till samma hushåll, men till tvåbente mormors bror! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *