Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nattgäst – Livet med dobermann

Nattgäst

Ligger i sängen och bloggar. Det brukar jag inte göra.

Men så har vi en liten gäst här hemma som ska sova över i natt och för att han ska komma till ro så jag redan krupit ner i sängen med husses lilla mac.

Innan vi gick och la oss gjorde Iris klart för nattgästen när han försökte lägga upp tassarna på sängkanten att han inte skulle sova i sängen. Bra hjälp men inte hennes jobb. Då plockade jag faktiskt upp honom i sängen så han fick gå runt och nosa en stund. Bara för att visa Iris att det inte var upp till henne att bestämma vem som ska sova var.

Nu ligger den lille nattgästen i en bädd på golvet på sin medhavda filt. Han har somnat nu men för en stund sedan sjöng han en liten serenad. Utåt ignorerade jag men inombords ville jag plocka upp honom i sängen och ömka!

Tack vare min braiga blixt kunde jag ta en bild på nattgästen innan han somnade. Han är rätt söt.

Nu ska jag ställa klockan på ringning i fall nattgästen behöver gå ut och kissa i morgon. Han har skött sig så bra och bara kissat utomhus så jag tänkte att vi skulle försöka hålla nollan även i morgon.

Nattgästen ska vara här även i morgon på dagen så ni kan ju gissa själva vad morgondagens blogginlägg kommer att handla om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *