Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dagens hundjobb; sökfigge – Livet med dobermann

Dagens hundjobb; sökfigge

I dag gick jag upp tidigt för att åka till skogs. Jag fick äran att på ett liggunderlag lägga mig ner och vila tills sökhund kom och hittade mig. Till en början låg jag och tittade upp på himlen och trädtopparna men efter en stund började det regna. Då är det lite obekvämt för ögonen att titta uppåt så då låg jag och kikade på tallbarr och mossa istället. Det är rätt mysigt att vara sökfigge faktiskt.

De sista två hundarna som tävlade fick jag gå med och kolla på då någon annan var snäll nog att ta över mitt värn och liggunderlaget. När vi var klara med söket åkte jag med till klubben och kollade på resten också.

Upptäckte även det bästa med att vara figge på tävling; man får mat! Lasange!

Nackdelen med att vara sökfigge; när man blivit kall av att vara ute i skogen i regnet och kommer hem igen så vill man ogärna gå ut mer den dagen.

2 svar på ”Dagens hundjobb; sökfigge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *