Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Subwoofer till hund – Livet med dobermann

Subwoofer till hund

Jag köpte nya halsband från Ruffys för några veckor sedan men halsbanden var inte det enda som var med i paktet som kom. Vi fick ett fint täcke också!

Mina hundar är ju inte så himla frusna av sig och jag har redan två lite tjockare hurtta-täcken som de får ha i bilen efter träning och sånt på vintern. Däremot tycker jag att de är lite för otympliga och tjocka för att ha på hundarna när vi är ute och rör på oss.

Eftersom det inte är så kallt ännu så har vi inte använt täcket så mycket, däremot har vi funktionstestat det! Ett bra täcke ska nämligen inte hamna på sniskan när man springer och leker och studsar.

Iris testade så gott hon kunde och täcket satt jättebra på henne! Jag är jättenöjd! Smart liten ficka har det också bak på rumpan.

Namnet känns väldigt passande med tanke på att husse gillar högtalare och sånt, täcket heter nämligen Sub-Woofer! Det finns även i blå/svart om någon pojkhund vill ha ett.

8 svar på ”Subwoofer till hund”

  1. Pojkhundar kan väl också ha rött? ;-) Tycker rött är så fint på svarta dobbisar så min kille får alltid röda grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *