Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är dags för ett finare huvud – Livet med dobermann

Det är dags för ett finare huvud

Svenska Dobermannklubben Stockholm har en jättegammal och jätteful logga.

Svenska Dobermannklubbens logga är inte särskilt vacker den heller och dessutom är det en kuperad hund på bilden, dvs något som inte varit tillåtet att göra i Sverige sedan 1947. Dags att byta logga? Japp, det är det!

Själv skulle jag gärna ha en klubbjacka eller tröjja men jag är ju inte intresserad av att gå runt och visa upp den där fula loggan på ett plagg!

Jag har spånat på en ny logga till SDK Stockholm ett tag men till det behöver jag en bild på ett snyggt huvud och det har jag tyvärr inte. Hoppas fortfarande att någon i styrelsen eller annan medlem sitter på en bra huvudbild som jag kunde få tillgång till!

Tills vidare får Iris vara modell och bilden nedan är alltså något jag suttit här hemma gjort på skoj, inte något förslag till ny logga om nu någon blev förskräckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *