Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris simmar sig trött – Livet med dobermann

Iris simmar sig trött

I går åkte vi till havet. Iris fick följa med eftersom vi skulle bada. Även om det var molnigt så var det tokvarmt nämligen.

Iris var kopplad på land men när vi hade kommit en bra bit ut i vattnet och kunde konstatera att vi var helt själv på hela stället så fick hon vara lös ute i böljan blå.

Det är så långgrunt att hon bottnade ibland och fick simma ibland. Plus att vi hade bollen med oss som hon studsade efter hela tiden. Dessutom var vi fyra personer så hon hade fullt sjå med att vara hos alla samtidigt. Tror det blev rätt bra träning faktiskt!

Ett tag blev jag lite orolig att hon tog ut sig för mycket och försökte stoppa en arm under magen på henne och agera lite flytväst. Det tyckte Iris var en dålig idé och började bete sig som att hon inte kunde simma.

Nästa gång ska hon nog få ha västen på sig, skadar ju inte att ha lite flythjälp även om man kan fint. Smart eller fegt?

Just nu har vi gäster hemma så då blir det lite vila från lydnadsträningen även om jag försöker få till ett litet pass varje dag.

Iris har inget emot träningsvilan, hon ser det nog bara som att hon har två extra bollkastare här hemma för tillfället. Alltid hittar hon någon som orkar kasta iväg en boll till henne.

11 svar på ”Iris simmar sig trött”

    1. Emelie och Camilla, ni har rätt. även om hon är en hejjare på att simma och ligger som en säl över vattenytan så skulle flytvästen göra att hon ligger rätt även när hon blir trött. Och så kan matte slappna av också… ;-)

  1. hej!
    Jag hittade din blogg när jag sökte på bloggar om hundar! Vilken härlig och inspirerande blogg du har, var jätte roligt att följa er vardag :) Har själv en liten kille här hemma, en Papillon vid namn Algot. Har haft honom i tre månader ungefär och vi tränar lydnad. Vi har i allafall börjat och jag ser framsteg!

    Jätte fin blogg, verkligen!!

    Mvh Malin Söderberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *