Nyvunnen respekt för alla skyddsfiggar

I dag har Iris invigt sin senaste leksak. Iris ylade och gnydde av förväntan under tiden som husse och jag tråcklade på juteöverdraget på ärmen. Lukten av jute tänder tydligen Iris alla habegär och äntligen kunde vi gå ut och prova den på gräsmattan nu på kvällen!

Nyvunnen respekt för alla skyddsfiguranter infann sig direkt! Kära nån så trött man blir och helsicke för att ta emot större hund är Iris, hon höll ju på att dra omkull mig.

Att fota med högerhanden samtidigt som jag hade ärmen på vänsterarmen gick inte så det fick bli ärevarvet hon tog runt mig med sin nya favvogrej efter vårat lilla träningspass. Hade kallat det lek om det inte vore för att det hela blev en väldigt bra övning på både ”loss” och ”ligg kvar”!

2 svar på ”Nyvunnen respekt för alla skyddsfiggar”

  1. Det kommer att arrangeras en barmarkstävling i Höör 14-15 april om du är sugen på att tävla eller bara få lite inspiration!

    1. Åh tack så mycket för tipset! Det ska jag verkligen försöka åka och titta på, jätteroligt!

      (Försökte googla fram mer info om tävlingen men det gick inte så bra…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette