Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En röd frisbee – Livet med dobermann

En röd frisbee

Iris har fått en röd frisbee och hennes nya hobby är att springa efter den, hoppa högt och försöka fånga den i luften. 

Roligt att fota. Ibland misslyckas hon med att fånga den och då blev det ännu roligare bilder. Här nedan är en och samma miss som jag snabb-photshoppat ihop. Jag gillar hennes grodpose i luften där efter att hon missat att ta den och bilden efter där hon fortfarande har koll på i frisbeen i ögonvrån på väg ner igen. 

Tur att jag bara betalade en tia eller vad det var för den röda lilla flygaren. Iris fick den i går och i dag har den förlorat sina aerodynamiska egenskaper och sjunger helt klart på sista refrängen.

Lägger till en bild på två fokuserade typer. Iris som väntar på att frisbeen ska flyga och jag som laddar för ett kast värt minst ett OS-guld! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *