Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Inte valpsjuk men Irissjuk – Livet med dobermann

Inte valpsjuk men Irissjuk

Jag blir sällan valpsjuk eller får för mig att jag vill ha en valp. Självklart vill jag pussa på alla valpar jag möter men jag vill inte ha en egen här hemma.

Men så sitter jag ju här vid datorn med projektet ”rädda bilder från min gamla dator” och plötsligt dyker högar med valpbilder på Iris upp. Som här nedan från den 13 december 2008 när Iris hade bott hos oss i tre dagar bara och låg och vilade i husses knä i soffan. Min lilla älskade söta bästa Iris!

Samma dag försökte jag få fina sittbilder på Iris. Vi dinglade en julkula framför henne för att få henne att titta på något. Slutade med att Iris tog julkulan och försökte springa i väg med den. Visste det inte då men i dag kan jag konstatera att det är väldigt typiskt Iris!

Även om jag inte längtar efter valp så längtar jag efter baby-Iris! Önskar att jag hade fått uppleva allt det där igen. Min lilla runda hundvalp.

15 svar på ”Inte valpsjuk men Irissjuk”

  1. Bedårande lilla vappeIris! Helt ljuvlig!

    Jag håler med dig, jag vill inte heller ha valp egentligen, men jag saknar ändå valpperioden litegrann, allt det där man gör för första gången med valpen. Och få snosa valplukt, kunna hålla i sitt pyre och allt det där! Men annars föredrar jag faktiskt vuxna helt klart före de små sammetkrokodilerna! :)

    1. Ja skulle Lina försvinna och det skulle gå några år på det så tror jag nog att valpsuget hade ökat rejält! Efter en brun tror jag minsann! :-D

  2. åååå men snuffebebis!! vad man ser att det är hon också! Här hemma blir det faktiskt bebisar inom kort! Ellabebisar den 4 december!! :O Dock tror jag inte att nån får stanna här men det vet man ju aldrig…… ;)

    1. Ska lilla Ella bli mamma?! Jag döör så söta de måste bli! Om vi åker upp till Stockholm kring jul där så kanske jag MÅSTE komma och fota de små dunbollarna :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *