Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Snabba laget och team lufslufs – Livet med dobermann

Snabba laget och team lufslufs

För tredje gången på kort tid var jag ute och sprang i dag. Med mig hade jag Lina. Vi sprang 3,8 km i behagligt luftstempo.

Samtidigt sprang husse 7,5 km i något högre tempo tillsammans med Iris.

Jag kan ju utan problem springa med båda hundarna samtidigt om det skulle vara så men det här med att ta varsin hund och låta Iris ingå i husses snabbare lag och samtidigt köra team lufslufs med Lina känns mycket bra. Jag har lovat mig själv att ta det lugnt med mitt knä och inte springa långt eller snabbt på ett tag.

Husse tycker att det går jättebra att springa med Iris och han berömde henne länge efter att de hade kommit hem i dag. Samtidigt vill jag att Iris ska få springa längre. Hon hade bra flås i vintras när vi åkte skidor och jag vill inte att hon tappar det nu. Dessutom är hon skendräktig just nu och mår bara bra av att komma ut och röra på sig.

Jag hade små funderingar på det här med att testa LCHF-diet ett tag bara men nu har jag helt lagt ner de planerna. Det får bli bra mat och motion istället.

8 svar på ”Snabba laget och team lufslufs”

  1. Härligt med vårspring. jag testade lchf under en period, nu har jag fått balans och äter ett balanserat intag av kolhydrater. Jag måste säga det igen: Dina hundar är såååå vackra!

  2. Bra att du skrotade LCHF – tror inte att kroppen mår bra av att trycka i sig fett och många har ju fått förhöjda kolesterolvärden av det (nähä liksom….) nu är inte jag den bästa profeten, jag vet =D Men jag vet oxå att bra mat och motion är det bästa, haha!!

  3. Du som är så smal å fin!! Nej varierad kost och träning det är ju det som är bäst. Man kan äta lite av allt sålänge man förbränner mer än man stoppar i sig :) funderade oxå på den metoden men jag e ju en tjockis :) men lyssnar på min sambo istället och äter lite å ofta. Har dock skaffat en personlig tränare :) bara gård och en dobermann som fattas ;) hoppas på att jag kan komma å kila när ni tränar i morgon. Fick du mitt sms om middag förresten? Kram erica

  4. :dog2: Ulrika, balans är bra! :)

    Och tack så mycket för de snälla orden om mina vovvar!

    :dog2: Heléne tror som du, jag vet inte varför jag fick idén faktiskt. Jag har aldrig testat någon form av diet i hela mitt liv och så många av mina vänner håller på med detta att jag kände att jag bara måste pröva. Men nu skiter jag i det! :lol:

    :dog2: Erica, nu kanske det låter som jag hade tänkt banta eller nåt. Så är det icke! Däremot har jag tappat kondis och blivit rund om magen och det ska jag träna bort.

    Jag är en på tok för hungrig person för att skära ner på kost eller banta. Hehe. Fick ditt sms om middag men vi har fortfarande inte hittat någon helg där vi inte redan är uppbokade/jobbar.

    Hoppas att vi ses i morgon!

  5. Jag har alltid en sak i baktanke som jag fick höra för många år sedan; ”Man ska äta som en kung till frukost, som en prins till lunch och som en dräng till middag” . Tycker det är ett jätte bra ”livsmotto”, som en liten riktlinje, funkar bra för mig i alla fall =) Jag äter nästan alltid värsta lyxfrukosten, haha!

    1. Jag önskar att man lyxfrukostade sig oftare faktiskt! Frukost är dagens bästa måltid när man dukar upp massa, massa! Dessutom är det sällan jag vill ha ”onyttigheter” till frukost.

      Ska försöka komma i håg det där med kungar och frukostar! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *