Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Surprise! – Livet med dobermann

Surprise!

Efter att hundarna ätit frukost brukar vi ta det lugnt i en timme eller två. Jag är rätt noga med det där med ingen aktivitet efter maten.

Är det varmt ute så får hundarna givetvis vara ute men då ta det lugnt. Nu har det varit lite kallare i några dagar så då har vi varit inne istället.  Då sitter jag oftast framför datorn den tiden och hundarna brukar knapra på ben eller vila/sova. Huset är med andra ord rätt så tyst.

Därför var det en riktigt surprise när jag i går reste mig från datorn och skulle hämta min mobil i sovrummet och såg det här när jag tittade ut genom sovrumsfönstret;

Lina, Iris och en av mina strumpor var på rymmen!

Tog en bild på det hela innan jag gick ner för att klura ut hur detta gått till.

Jag hade sett husse låsa ytterdörren på framsidan, själv inte bara stängt själva altandörren utan även gränsat av altanen tidigare på dagen. Hade de tagit sig ut den vägen så hade de inte kommit längre än altanen.

Mysteriet var inte så svårlöst, när jag gick ner stod dörren till groventrén på glänt. Precis lagom för att en dobermann fick plats att gå ut. Jag hade inte använt den dörren själv på morgonen så därför hade jag inte känt efter om den var låst innan jag gick upp och satte mig vid datorn.

Tog på mig skorna och gick ut i trädgården. Sa högt Hej mina flickor, har ni gått ut alldeles själva, så duktiga ni är! Hjärnan bakom det hela, dvs Lina, reagerade direkt med att komma springande mot mig, sätta sig på några meters håll med öronen krokiga och darrande och kisade med ögonen. På pricken lik den där hunden i youtubeklippet jag la upp på bloggen för inte så länge sedan.

Hon är så skojjig som vet att hon busat lite även om jag inte är ett dugg arg efteråt!

5 svar på ”Surprise!”

  1. Söta söta Lina! Det är väl klart att man inte kan ligga still och ta det lugnt när chansen finns att hitta på lite bus :-)

  2. Så länge det är bus som slutar lyckligt får de göra vad de vill mina små vovvar! (Särskilt Lina :wink: )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *