Ääääckligt!

En del (oftast folk som inte har hund själv) tycker att det är äckligt att ha hunden i sängen.

Jag har korthåriga hundar, de ligger på täcket, jag tycker att det är mysig. Om andra stör sig på det eller tycker det är äckligt rör mig inte i ryggen.

Men så har vi ju en löptik hemma just nu. Och hon sover i sängen som vanligt. Eller nej, helt som vanligt är det ju inte. Hon har sitt tikskydd på sig och jag har lagt ut ett gammalt påslakan i fotänden och uppmuntrar henne att hålla sig på det.

Därför blev vi rätt förvånade härom morgonen när vi vaknade (Iris körde sin vanliga morgonrutin, dvs springa runt i sängen och var löjligt glad helst med något i munnen) och vi upptäckte att hon inte hade sin lilla löpbralla på sig. Ja, det var fullt av blodfläckar både här och där på täcket efter att hon flyttat runt och rört på sig under natten..

Både husse och jag var dock rörande överens om att hon hade brallan på sig när vi gick och la oss på kvällen. Hon brukar ju inte plocka av sig byxan heller. Var var byxan?

Låg den någonstans på täcket? Näe. Hade den trillat ner på golvet? Näe.

Det var först när vi råkade lyfta lite på täcket som vi hittade den. På något vidrigt vänster hade byxan hamnat mitt mellan husse och mig under täcket! Plötsligt var inte frågan hur Iris fått av sig den eller varför den försvunnit in under täcket, det var; VEM AV OSS SOM ANTAGLIGEN HADE LEGAT PÅ DEN OCKSÅ!?

Vi duschade noga den morgonen. Kanske har jag viss förståelse för att alla inte diggar hundar i sängen…

5 svar på ”Ääääckligt!”

  1. Bläää, det lät inte som någon höjdare!

    Det är sååå mysigt att ha hundarna i sängen tycker jag (våra får ju inte vara i soffan) så det är värt att tvätta sängkläder 2 ggr i veckan! Smile

    1. Ska man bli glad att det händer även andra? Eller ska man äcklas med och tycka synd om dig? Det är svårt det här med löptikar i sängen! Grin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette