Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En glad midsommar! – Livet med dobermann

En glad midsommar!

Jag hade inte några direkta planer för midsommar eftersom husse skulle vara bortrest.

Därför blev jag väldigt glad och tackade genast ja när jag fick frågan om jag ville fira midsommar med den här lilla sötnosen. ->

Lilla Kira och hennes flock (mer känd som Gizmo-flocken). Eller lilla och lilla, Kira har hunnit bli 6 månader gammal nu och hade vuxit på sig och blivit mycket större än när jag såg henne sist.

En stor dam bli hon nog aldrig men däremot en liten, lätt och smidig dobermanntik med mycket fart i! Jag som precis följt Emelies hund Anna växa upp och som vet att Anna och Kira är lite släkt kan inte låta bli att se vissa likheter i kroppen på dem.

Efter att ha ätit gott gick vi en liten promenad med alla fyra hundarna. Kira och co bor granne med ännu coolare hästar än vi. Stora typer med pudelrockarfrisyr! En av pudelrockarna följde med oss längst staketet när vi kom gående.

Precis när jag hållit ett litet tal om att jag är så nöjd för att Lina inte bryr sig så mycket om hästarna där hemma och sagt att Iris inte bryr sig alls så skällde Iris ut stora totton…

Den sista biten av promenaden fick lilla Kira gå lös och var rätt fort framme hos Iris och gjorde lekinviter. Iris och Kira har faktiskt knappt träffats innan och ännu mindre lekt. I dag fick de chansen och de tog den med råge! Full fart och mycket spring i deras hage blev det!

En liten cool brandman var på eget äventyr under tiden som flickorna sprang runt. Det märks väldigt tydligt på barn som vuxit upp med dobermann att de där svarta fartdårarna inte är så där mycket att bry sig om alla gånger.

När Kira och Iris sprungit och lattjat en stund kallade vi in våra hundar och Iris och jag fick vara lite störning när Kira och Christian övade på lite sitt och ligg. Kira var superduktig!

Glad Iris låg duktigt ner och kollade efter sin nyfunna kompis. Min vackra hund med det något ärrade örat!

Lina då?

Jo hon var ju också med så klart. Men hon verkade vilja hoppa in i bilen när de andra sprang runt så jag öppnade ena burgrinden och Lina studsade genast in. Och stannade där!

Lite suprise får jag erkänna. Om inte annat hade hon ju kunnat ta tillfället i akt att springa bort och leta efter katterna som hon efter många års empiriska studier vet bor på gården. Men tydligen inte. Är man en dam som gillar att ligga med tassarna i kors så är man…

Efter hagspringet så gick alla in i huset. Fyra dobermann och en liten brandman somnade sött när vi andra fortsatte prata (hund) och äta godis.

Tack så otroligt mycket Gizmo-flocken för att vi fick komma hem till er och fira en glad midsommar! Hoppas att alla fick en lika bra och trevlig dag!

13 svar på ”En glad midsommar!”

  1. :dog2: Emelie, ja det blev en väldigt bra dag!

    Jag vågar påstå att Anna var Iris bästis som de alltid höll på i evigheter och att hon därför blev extra glad att hitta en ny liten tjejkompis! :-))

    :dog2: Eva, väldigt trevlig! Hoppas att ni också hade det bra!

    Jag borde ju ha vant mig vid Linas egenheter by now men hon spelar ju i en egen liga och jag blir ändå förvånad ibland. En dobermann som hellre hoppar in i bilen än att springa fritt på öppna fält!? :shock: Men cool med tassarna i kryss är hon! ;-)

  2. Lina är ju för skön :) haha, dina hundar verkar har så roliga o härliga personligheter !
    Förresten ska vi boka in en preliminär träningsdag i nästa vecka ? Torsdag eller fredag kanske ? :)

    1. Jag kan både torsdag och fredag men fredagen är bättre än torsdagen.. Vill du komma hit till mig? Vår tomt är ju inhägnad så här kan han inte rymma någonstans.

      Jag är dålig på hur det ser ut på de olika brukshundklubbarna mellan oss, vet bara att Eslöv har en inhägnad plan.

  3. Bilden på Lina i bilen påminner mig om Winken, han älskar att ligga i bilen och lite slött spana runt, som en annan royalty 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *